DESPRE

AGENTIE

Lucrurile bune au nevoie de timp

Adlider este locul unde ideile se nasc si devin realitate. Cu talent, creativitate, pasiune si multa seriozitate, am inceput o calatorie in 2009 pentru a fi provocati, pentru a descoperi ce putem realiza, pentru a ne perfectiona.

Aceasta calatorie ne-a dus pe plan local, national si apoi prin toata lumea. De la Suceava, Neamt si Iasi, pana in Bucuresti si Sibiu, din Constanta si Brasov pana in Cluj si Timisoara, din America si Canada, pana in Germania si Franta, din Irlanda pana in Dubai.

O calatorie care ne-a adus experienta, viziune si incredere. In tot acesti ani, am invatat, am crescut, am descoperit, am crezut, am gresit, am evoluat, “am mancat branding pe paine” si am ajuns lideri. Suntem din 2016 lideri pe piata din nordul extrem al Romaniei.

Cele mai mari descoperiri, cu care ne mandrim sunt fara indoiala increderea, cunoasterea si clientul. Atuul nostru, este inca din 2010, relatia cu clientul, daca el castiga si noi castigam. Si este asa, fara indoiala, de peste 10 ani, de cand am devenit agentie de web design.

Ca agentie de branding, avem o abordare diferită, integrata. Oferim servicii personalizate, atat pentru clientii mici, cat si pentru marile companii, cu care ajutam clientii sa isi creasca afacerea.

Din tot ce am invatat in calatoria noastra, din evolutia noastra profesionala si personala, ne-am creat valori in care credem si care ne ghideaza in cadrul agentiei si in viata personala.

Valori care pentru unii sunt pierdute, pentru noi sunt realitate. Incredere, echipa, transparenta, know-how, responsabilitate, performanta, sunt principalele valori pe care le impartasim de cand am inceput calatoria. Pe parcursul ei, am mai adaugat calitate si recunoastere.

cine-este-adlider

Cu ce te putem ajuta

Nu ești sigur că noi suntem alegerea potrivită pentru a te însoți în călătorie? Te invităm să arunci o privire peste serviciile noastre. Au folosit deja serviciile noastre de branding, web design, creare logo, name branding, identitate, marketing online, peste 350 companii.

Parteneri în călătoria noastră de peste 10 ani