Brand Story

La sfarsitul anului 2008, doi tineri, Robert si Gabriel, dintr-un orasel de munte, din nordul extrem al Romaniei, au infiintat o firma de web design: Fusioncreative. Pasionati de calculatoare, internet, grafica si desen, au deschis o mica firma din vanzarea unui telefon si a unui laptop.

Help

Am creat pentru clientii nostri un indrumar util despre branding, creare logo, web design, marketing, strategie de brand si ce este util domeniului. Aducem imbunatatiri permanente si ne dorim sa aducem aceasta sectiune la un alt nivel.

DESPRE

AGENTIE

Lucrurile bune au nevoie de timp

Adlider este locul unde ideile se nasc și devin realitate. Cu talent, creativitate, pasiune și multă seriozitate, am început o călătorie în 2009.

Această călătorie ne-a dus pe plan local, național și apoi prin toată lumea. De la Suceava, Neamț și Iași, până în București și Sibiu, din Constanța și Brașov până în Cluj și Timișoara, din America și Canada, până în Germania și Franta, din Irlanda până în Dubai.

Din tot ce am învățat în călătoria noastră, din evoluția noastră profesională și personală, ne-am creat valori în care credem și care ne ghidează în cadrul agenției și în viața personală.

Valori care pentru unii sunt pierdute, pentru noi sunt realitate. Încredere, echipă, transparență, know-how, responsabilitate, performanță, sunt principalele valori pe care le împărtășim de când am început călătoria, împreună cu clienții noștri.

Împărtășim cu drag din expertiza noastră în branding și business cu firmele mici și medii din România și avem o legătură specială cu firmele mari. În toți acești ani, Robert și echipa Adlider au reușit să câștige încrederea a peste 350 de branduri, ale căror proiecte au fost dezvoltate și premiate.

Credem în:

  • noi si valorile noastre
  • a fi direct, a spune lucrurilor pe nume
  • a gândi înainte de a vorbi
  • oameni curajoși și afaceri cu viziune
  • dialog și negociere
  • design strategic cu impact pe termen lung
  • gândirea antreprenorială care oferă soluții

Cu ce te putem ajuta

Nu ești sigur că noi suntem alegerea potrivită pentru a te însoți în călătorie? Te invităm să arunci o privire peste serviciile noastre. Au folosit deja serviciile noastre de branding, web design, creare logo, name branding, identitate, marketing online, peste 350 companii.

Parteneri în călătoria noastră de peste 10 ani