AGENTIE WEB DESIGN

Adlider o agentie web design și branding orientată către calitate, cu o experiență de 10 ani, o echipă tânără și dinamică, cu rezultate. Toți spun asta, nu-i așa? Este un clișeu, un șablon folosit mult prea des, care își pierde din calitate și te pune în dificultate să alegi o agentie web design cu adevărat bună.

Așadar, la noi este ultimul clișeu pe care îl citești. Nu astea sunt argumentele noastre, pentru a ne alege. E plictisitor. Noi suntem lideri și ne comportăm ca atare.

Ne-am propus să fim o agenție web design diferită, indiferent de piața din domeniu. Să ne adresăm, în primul rând IMM-urilor și a startup-urilor, care au nevoie de îndrumare, diferențiere și evoluție. Să fim parteneri cu cei care înțeleg, că, experiența, calitatea, etica și perseverența sunt aptitudini de lider.

Misiunea noastră, ca agentie web design, este să ajutăm clienții să dezvolte un brand, de calitate, integrat. Să dezvoltăm soluții personalizate, care ajută clienții să-și crească afacerea. Atuul nostru este relația cu clientul, dacă el câștigă și noi câștigăm.

agentie-web-design-adlider

ADLIDER – O PROMISIUNE A CALITĂȚII

Agentie web design cu rezultate de calitate! La Adlider găsești tot ce ai nevoie pentru un succes remarcabil.

SERVICII AGENTIE WEB DESIGN

WEB DESIGN

 • creare site web
 • realizare magazin online
 • administrare si mentenanta site
 • hosting web
 • inregistrare domenii

BRANDING & IDENTITATE

 • brand name/nume firma
 • creare logo
 • identitate vizuala
 • branding, branding produs, rebranding
 • grafica publicitara

MARKETING ONLINE

 • servicii SEO
 • optimizare site web
 • digital marketing, promovare
 • social media
 • grafica publicitara

POVESTEA NOASTRA

La sfarsitul anului 2008, doi tineri, Robert si Gabriel, dintr-un orasel de munte, din nordul extrem al Romaniei, au infiintat o firma de web design: Fusioncreative. Pasionati de calculatoare, internet, grafica si desen, au deschis o mica firma din vanzarea unui telefon si a unui laptop.

Da, ca orice idee de afacere, la inceput, nu ai bani pentru investii. Detineam, totusi, calculatoare performante la vremea respectiva. Ca sa iti faci o idee, laptopul vandut pentru deschiderea firmei valora peste 1000 dolari.

Pana in 2012 am parcurs toate etapele unei firme startup, cu bune si rele, dar si multe satisfactii. Lipsea ceva. Gabriel pareseste firma, la fel si doi angajati datorita slabelor oportunitati din zona. Afacerea merge inainte, iar portofoliul de clienti se mareste. Se pierd insa, 2 mari contracte, cu un mare ratailer si o firma de transport.

2014, este anul in care Robert decide ca are nevoie de mai multa exprienta. Se muta in Dublin, pentru a face cursurile de marketing si design in cadrul College of Business, timp in care coordoneaza firma din Irlanda. Oportunitatile se maresc, viziunea se schimba, experienta acumulata aduce noi idei.

Anul 2017 a adus noi perspective, impreuna cu transformarea firmei de web design Fusioncreative in Agentia de branding Adlider. Mai multa experienta, o noua viziune, valori concise, o noua misiune, oportunitatea de a oferi servicii superior calitative.

Am pastrat o echipa responsabila si foarte motivata, capabila oricand sa raspunda calitativ la orice provocare din domeniu. Cum bine spunea cineva, este ușor să ajungi in top, mai greu este să te menții acolo. Din fiecare proiect, uneori din greseli, am invatat lucruri valoroase.

Cel mai mare impediment, in tot acest parcurs, a fost, gasirea resursei umane, intr-o zona a Romaniei in care si acum la 10 ani distanta brandingul este vazut ca o fata-morgana.

Principalul lucru invatat, de-a lungul timpului, a fost ca vectorul cel mai important al brandului este și va fi serviciul oferit. Un angajament al valorii livrate, pe termen lung.

VALORILE AGENTIEI

INCREDERE

Increderea se poate pierde doar o singura data – spunea N. Iorga. Pentru o colaborare de lunga durata, consideram ca este nevoie de incredere. Incredere intre colegii agentiei web design si clientii ei.

KNOW-HOW

Competentele necesare performantei presupun invatare si adaptare permanenta. Dezvoltarea profesionala continua si conectarea la noile tehnologii sunt elemente cheie pentru obtinerea performantelor.

ECHIPA

Munca in echipa poate genera rezultate mult peste cele individuale. Dar nu uitati, ca, pentru rezultate cu adevarat remarcabile, clientul trebuie sa fie in echipa noastra.

RESPONSABILITATE

Realizarea proiectelor la timp, protejarea datelor, tactici corecte, corectitudinea fiscala. Responsabilitatea sociala o facem prin fundatia Adlider.

TRANSPARENTA

Suntem convinsi ca doar o comunicare deschisa poate aduce la rezultate pe termen lung. Ne place sa spunem lucrurilor pe nume, fie bune sau rele, pentru ca asta inseamna transparenta.

PERFORMANTA

Performanta este obligatorie. Se masoara prin rezultate concrete, prin eficienta cu care indeplinim sarcinile zilnice, rezultatele obtinute de clientii nostri, dar si rezultatele noastre obtinute la diferite competitii internationale in domeniu.