Agentia de branding Adlider

Suntem o firma specializată în branding, cu experiență în web design, identitate vizuala, strategie și comunicare online. Ne-am asumat rolul de a educa și de a ajuta antreprenorii să înțeleagă potențialul brandingului în dezvoltarea afacerii.

Începand cu 2008, agentia de web design Adlider, a luat fiinta la Gura Humorului, fiind una din pionierii consultanței de brand si web design din nordul României. Cu acoperire nationala, si reprezentante in Suceava, Neamt si Iasi, Robert Ungurianu si echipa Adlider au castigat increderea a peste 350 branduri romanesti.

Agentia de branding Adlider a realizat proiecte de branding, packaging design si rebranding cu branduri romanesti si straine din consultanta, finante, transport, agricultura, food, cosmetice, IT si fashion.

Te intrebi cine este Adlider?

 Au folosit deja serviciile noastre de branding, web design, creare logo, name branding, identitate, marketing online, peste 350 companii. Nu esti sigur ca noi suntem alegerea potrivita? Te invitam sa arunci o privire peste portofoliul nostru!

Oferă-i firmei tale un start nou!

Cifrele lunii octombrie

0
emailuri primite
0
convorbiri telefonice cu clientii
0
pagini web deschise pentru research

PARTENERI AGENTIE WEB DESIGN