Branding

ALEGE SA AI UN BRAND NAME, NU DOAR UN SRL

Brand name. Alegerea unui nume de brand este, de cele mai multe ori, o provocare. Brand name, sau nume brand, este o parte a marcii care poate fi exprimata in cuvinte. Fie ca include litere, cuvinte sau nume, procesul de brand name este primordial.

Daca iti doresti ca afacerea ta sa fie mai mult decat un S.R.L. si o denumire demult apusa ca „gizas’impex srl”, cea mai buna solutie este sa realizezi un nume de brand relevant pentru domeniul tau de activitate.

Adlider iti ofera creare nume de brand memorabil, distinctiv, usor de retinut, diferentiat de competitori. Brand name potrivit pentru firma, produsul sau afacerea ta. Comanda nume de brand, nume firma sau brand name si vei primi variante unice, memorabile, toate create conform cerintelor tale.

Observații: Se vor livra maxim 30 de propuneri de nume.

Elemente livrabile: Se va livra un document electronic cu propunerile de naming.

ALEGE SA FII UN BRAND NAME

NUME DE BRAND – PROCESUL DE CREATIE

RESEARCH

Analiza, cercetare, observatii si brief impreuna cu clientul. Acestea sunt primele lucruri de care tinem cont pentru crearea numelui de brand.

BRAINSTORMING

Urmarind regulile prestabilite din prima etapa, o echipa de branding formata din specialisti creaza o lista de potentiale nume.

SELECTIE

Vine momentul cand terminam lista si epuizam cafeaua. Alegem cele mai bune nume din lista si facem o prezentare.

PREZENTARE

Prezentam lista finala clientului, povestea din spatele fiecaruia si ne asiguram ca sunt disponibile pentru inregistrare la OSIM.

AM CREAT