PRET LOGO. PRETURI LOGO DESIGN

Cauti pret logo, preturi creare logo, cat costa un logo, ce pret are un logo profesional? Cand cauti pe Google pretul unui logo sau cat costa un logo, prima data intreaba-te ce vrei tu de la acel logo.

De ce nu este important pretul unui logo? Pentru ca firma ta sa devina un brand, nu pretul este primul lucru care trebuie sa il cauti la un logo. Calitatea, viziunea, unicitatea, strategia, sunt valori mult mai importante decat pretul unui logo. Ele te vor diferentia de concurenta si vor face sa fi apreciat de catre clienti si colaboratori. Procesul de logo design este pentru clienti si colaboratori, nu pentru ego-ul tau sau al meu.

Pretul logo-ului influenteaza calitatea? Da. Cu cat logo-ul este mai ieftin, cu atat va fi lipsit de criterii si informatii de performanta. Pentru realizarea unui logo profesional se folosesc date si criterii precum industria in care activezi, cui se adresează, piaţă, zonă geografică, nivel de venituri, vârstă, sex, calitatea serviciilor sau a produselor, cercetare de piata, etc.

Evident, un logo ieftin, sa zicem de 50 euro, nu va acoperi aceste criterii. Un astfel de logo, nu se va adresa clientilor tai, ci eventual tie. Te va reprezenta pe tine si nu firma ta.

Pachetul NextLider

 • minim 3-5 concepte creative
 • cercetare
 • prezentare mockup
 • fisiere vectoriale (EPS, CDR, Ai)
 • fisiere logo (PNG, Jpeg)
 • manual de identitate
 • termen realizare: 10-14 zile

Pret logo: 2400 lei

Pachetul Startup

 • minim 3-5 concepte creative
 • prezentare mockup
 • fisiere logo (PNG, Jpeg)
 • fisiere vectoriale (EPS, CDR, Ai)
 • termen realizare: 5-7 zile

Pret logo: 850 lei

BLOGUL DE LOGO DESIGN

pasi-realizare-logo

6 pasi in realizarea unui logo

By

Realizarea unui logo intr-o agentie de branding este diferit de o firma de logo design sau un designer freelancer. [...]

Read More
Cat-costa-un-logo

Cat costa un logo? Ce pret are un logo profesional?

By

Cat costa un logo? Cat costa un logo, ce pret are un logo nu sunt intrebararile corecte. Cand te intrebi [...]

Read More
realizare-logo-design

Ce inseamna logo design – notiuni de baza

By

Ce este Logo Design? Logo design este un procedeu prin care o agentie web design, un designer grafic sau freelancer [...]

Read More

INTREBARI SI RASPUNSURI

Ce inseamna logo? Termenul de logo, creare logo, a fost imprumutat din limba engleza. Un logo este o imagine simbolica care reprezinta o firma, o entitate, o tara, un grup, etc. El poate fi un simbol grafic sau text, de orice forma si culoare. Denumit uneori si sigla. Niciodata sa nu spui ca logo = brand! Logo-ul este cel mai important instrument al identității vizuale.

Definitia conform DEX pentru logo, LOGO2, logouri, s. n. 1. Simbol, siglă formată dintr-un ansamblu de semne grafice, care constituie marca unui produs sau a unei firme.

Cum trebuie sa arate un logo? Regula cea mai importanta. Un logo trebuie sa fie simplu. Intotdeauna. Multe firme se complica si fac o greseala capitala, greu de inteles. Un logo trebuie sa fie simplu, sa reprezinte domeniul de activitate, sa informeze si sa fie adaptabil. Procesul de realizare logo trebuie sa fie simplu.

Ce inseamna logo vectorial? Logo vectorial se refera la proprietatea unei imagini. Imagine vectoriala este un format creat cu programe speciale (Corel draw si Adobe Illustrator). Imaginea vectoriala are proprietatea de a fi marita sau miscorata oricat, fara a pierde din calitate. In cazul nostru se refera la procesul de creare logo. Intotdeauna, un logo trebuie sa fie vectorial.

Grafica vectorială, conform Wikipedia este un procedeu prin care imaginile sunt construite cu ajutorul descrierilor matematice prin care se determină poziția, lungimea și direcția liniilor folosite în desen. Imaginile vectoriale sunt complementare imaginilor bitmap, din grafica raster, în care imaginile sunt reprezentate ca un tablou de pixeli.

logo-vectorial

La realizarea unui logo ar trebui sa primesti la final doua seturi de materiale, cele vectoriale si cele imagine(.cdr, .ai, .eps, .png, .jpeg, .pdf). La Adlider trimitem clientului prin email sau curier(contracost) o arhiva cu mai multe elemente:

 • logo vectorial(EPS, CDR, Ai)
 • logo imagine(.png, .jpeg, .pdf)
 • versiuni logo(alb-negru, culori adiacente)
 • manual de identitate vizuala(format .pdf)

Procesul de logo design difera de la o agentie de web design la alta. La Adlider are 6 pasi simpli.

 1. Alegi pachetul care ţi se potriveşte
 2. Trimiţi formularul de comanda
 3. Plată avans
 4. Primeşti şi analizezi conceptele
 5. Realizam revizuiri, retuşuri, dacă este cazul
 6. Primeşti arhiva cu modelul ales si plăteşti diferenţa