Realizare pagina de firma pe Facebook

Realizare pagina de firma pe Facebook

Tu ai o pagina de firma pe Facebook?

Realizarea paginii de firmă pe Facebook este in ziua de astazi la fel de importantă ca optimizarea SEO pe Google. Nici unei firme nu ar trebui să îi lipsească o pagină pe Facebook. De ce? Pentru că, conform statisticilor internaționale cele doua pagini își împart primele 2 locuri pe internet, în lume. Sunt la momentul actual cele mai importante 2 site-uri. Deși în Romania site-ul Facebook este recent, la nivelul anului 2016, avea circa 8 milioane de utilizatori.

Facebook oferă companiilor posibilitatea de a-și crea o pagina specială, o pagină în care respectiva firmă își poate completa datele de contact, descrierea firmei, a serviciilor și produselor pe care le promovează, linkuri către site-ul web de prezentare al firmei și chiar deschiderea unui magazine online. Pagina de Facebook a firmei poate fi personalizată cu identitatea vizuală a respectivei companii.

Firma web design Adlider vă oferă serviciul de creare, personalizare și întreținere pagină Facebook.

Costul acestui serviciu de realizare pagină Facebook porneste de la 350 lei (include realizare banner, profil, actualizare date, linkuri, etc.). Costul pentru realizare, personalizare și întreținere pagină/ lună porneste de la 450 lei.

Share this post

Lasă un răspuns