Alege sa ai un brand name, nu doar un nume de firma

Brand name, sau numele de firma, este o parte a marcii care poate fi exprimata in cuvinte. Fie ca include litere, cuvinte sau nume, procesul de name branding este primordial. Am spus ca, un brand beneficiaza de o identitate vizuala, un set de haine, asortate. Brand name, realizare logo, slogan, elementele grafice de identitate vizuala, contureaza identitatea unui brand.

Daca iti doresti  un name brand, iar afacerea ta sa fie mai mult decat un S.R.L. si nu o denumire demult apusa ca „gizas’impex srl”, cea mai buna solutie este sa realizezi un name branding relevant impreuna cu Adlider, pentru domeniul tau de activitate. Agentia de branding Adlider are o echipa de specialisti in lingvistica, marketing si design. Am creat si revitalizat peste 120 de branduri din diverse domenii si am oferit servicii de branding de calitate pentru peste 350 start-up-uri si firme celebre.

Tu ai nume de firma memorabil?

Brand name-ul este primul pas in construirea unei identitati. Realizarea unei identitati verbale are nevoie de fonetica, lingvistica, psihologie si marketing. Ai nevoie de crearea unui brand name la Adlider, daca vrei sa dezvolţi un brand din firma sau produsul tău.

AU ALES UN BRAND NAME