CREARE LOGO

Realizarea logo-ului este cel mai important aspect al serviciilor de branding si din viata firmei tale

Procesul de realizare logo se tratează de multe ori cu superficialitate, deși este unul din elementele cele mai importante ale unui business. Procesul de creare logo nu este doar despre alegerea culorilor, a unui font dragut si a unui desen. Este despre vânzări!

Abordăm crearea logo-ului din perspectiva brandului. Ne implicăm în procesul de realizare logo și identitate vizuala numai dacă există partea de strategie de brand sau audit de brand. Altfel considerăm că procesul de logo design este inutil. În cel mai fericit caz, se poate crea un logo valid vizual, însă nevalid din punct de vedere al relevanței și capacității de a contribui la consolidarea strategiei și vânzărilor.

Crearea unui logo profesional face diferența în vânzări

Promisiunea Adlider, de la realizarea briefului la creare logo, de la definirea valorilor la realizarea conceptelor, este să performeze în atingerea obiectivelor. Am contorizat mereu rezultatele, nu efortul depus. Nu esti sigur ca noi suntem alegerea potrivita pentru realizarea logo-ului?

Cat costa un logo?

Cand te intrebi cat costa un logo, ce pret are un logo profesional, prima data intreaba-te ce vrei tu de la acel logo. Pretul unui logo reflecta complexitatea proiectului. Crearea unui logo profesional face diferența în vânzări și este o investiție pe termen lung. Dacă vrei un logo pentru firma ta care să îți transforme afacerea într-un brand atunci ai nimerit bine. Fă din logo-ul firmei tale o investiție și nu o cheltuială!