Pret logo

Pretul unui logo este ceea ce plătești, iar valoarea este ceea primești

Fă din logo-ul firmei tale o investiție și nu o cheltuială!

Vrei un pret bun pentru logo? In experienta noastra de peste 12 ani, ca firma de logo design, am inteles ce isi doresc clientii cand vine vorba despre un logo profesional. Procesul de creare logo este unul premium la noi, cu rezultate pe termen lung. La altii este doar ieftin. Dacă vrei un logo pentru firma ta care să îți transforme afacerea într-un brand și o echipă de oameni talentați, atunci fă din logo-ul firmei tale o investiție și nu o cheltuială!

Definiția costului

Costul însumează totalitatea intrărilor (salarii, chirii, rate, asigurari, taxe parteneri, materiale, etc.) pentru realizarea unui serviciu sau produs. Mai simplu, costul reprezintă suma de bani cheltuită de către o firma pentru realizarea unui produs sau serviciu.

Valoarea unui produs

Valoarea unui produs sau serviciu reprezintă aspectul cel mai important. Ea nu poate fi determinată prin termeni de cost si pret si variază de la client la client ca importanță.

Definiția pretului

Pretul este suma de bani plătită de cumpărător către vânzător în schimbul unui produs sau serviciu. Vânzătorul stabilește întotdeauna pretul care conține costul și profitul, dar nu mereu și valoarea.

Creare Logo Premium + Identitate vizuala – doar 500€

Procesul de realizare logo la Adlider este unul premium, contine si identitatea vizuala. Oferta este valabila doar in perioada 24 – 28 iunie.

 

  • cercetare & analiza
  • strategie brand
  • identitate vizuala(carte vizita, foaie antet, plicuri, etc.)
  • prezentare mockup
  • fisiere vectoriale (EPS, CDR, Ai)
  • fisiere logo (PNG, Jpeg)
  • manual de identitate
  • termen realizare: 20-30 zile

Pret logo: 500

Te-ar putea interesa si servicii de…

 

Help

Intrebari legate de logo design, preturi logo, contract, proceduri, detalii tehnice despre creare logo, sunt necunoscute pentru unii, astfel incat sectiunea merita o pagina dedicată cu explicațiile aferente.

>> citeste