Pret logo

Pretul unui logo este ceea ce plătești, iar valoarea este ceea primești

Pachetul de logo design la Adlider este doar unul premium cu rezultate pe termen lung, contine strategie de brand și identitate vizuala. Oferta este valabila doar in perioada 29 august – 30 septembrie.

Pachetul de servicii branding este unul standard și se adresează firmelor startup sau medii, care nu au avut o strategie până în acest moment. Pentru firmele care au o strategie, au vechime, pretul se ofertează după câteva discuții și analiza manualului de brand.

Dacă vrei un logo pentru firma ta care să îți transforme afacerea într-un brand și o echipă de oameni talentați, atunci fă din logo-ul firmei tale o investiție și nu o cheltuială!Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Pachetul startup

2400 Ron

Audit

Strategie de brand

Arhitectura de brand

Creare si design logo

Elemente identitate vizuala

Manual de identitate

Pachetul Business

9800 Ron

Audit

Strategie de brand

Arhitectura de brand

Creare si design logo

Slogan general

Elemente identitate vizuala

Alte materiale promotionale

Site web de prezentare

Manual de identitate

Comandă telefonic!

Îți oferim opțiunea de a plasa o comandă telefonic, completând formularul de comandă împreună cu unul dintre colegii noștri! Pentru a face asta, sună la numărul

0756 366 364

Te-ar putea interesa si servicii de…

 

Help

Intrebari legate de logo design, preturi logo, contract, proceduri, detalii tehnice despre creare logo, sunt necunoscute pentru unii, astfel incat sectiunea merita o pagina dedicată cu explicațiile aferente.

>> citeste