Creare logo pentru firma, produsul sau afacerea ta.

Un logo puternic inseamna calitate si coerenta.

Realizare logo

Crearea logo-ului este cel mai important aspect al serviciilor de branding.

Procesul de realizare logo se tratează de multe ori cu superficialitate, deși este unul din elementele cele mai importante ale unui business. Procesul de realizare logo nu este doar despre alegerea culorilor, a unui font drăguț și a unui desen. Este despre vânzări!

Fundaţia brandului tău este logo-ul. Acesta, integrat în website și materialele promoționale- comunica detalii despre brandul tău. Într-un mod simplu, le spune clienților la ce să se aştepte de la produsele şi serviciile tale şi îţi diferenţiază oferta de cea a competitorilor tăi. Doar dacă ai o strategie de branding eficientă. Altfel, va emite un mesaj fals.

Abordăm procesul de creare logo din perspectiva brandului. Ne implicăm în procesul de realizare logo și identitate vizuala numai dacă există partea de strategie de brand. Altfel considerăm că procesul de logo design este inutil. În cel mai fericit caz, se poate crea un logo valid vizual, însă nevalid din punct de vedere al relevanței și capacității de a contribui la consolidarea strategiei și vânzărilor.

realizare-logo

Creare logo

Realizarea unui logo profesional face diferența în vânzări. În 10 secunde

Crearea unui logo profesional cu o strategie eficientă, asigură firma pe termen lung. Am văzut în Romania în cei 12 ani, cum un logo oarecare realizat prost, poate afecta vânzările. Puțini cei care vor recunoaște. Imaginea proastă, folosirea greșită a unui logo, schimbarea lui anuală sau lipsa strategiei a generat vânzări slabe și chiar faliment. Știai că decizia subconștientă de cumpărare este luată în primele 10 secunde, în funcție de imagine și logo?

Promisiunea Adlider, de la realizarea briefului la creare logo, de la definirea valorilor și strategiei la realizarea conceptelor, este să performeze în atingerea obiectivelor. Ne-am recompensat mereu clienții prin calitate și am ridicat ambițiile tot mai sus. Nu esti sigur ca noi suntem alegerea potrivita pentru realizarea logo-ului?

Realizarea unui logo profesional la Adlider

Discuția inițială

Ne familiarizăm cu tine, afacerea si firma ta. Ascultăm cerințele tale. Începem crearea briefului și cerem detalii. Acumulăm cât mai multă informație.

Cercetare și analiză

Căutăm aspecte importante despre concurență și domeniul tău de activitate. Cercetăm și analizăm punctele slabe și tari. Misiune, valori, promisiuni de brand.

Strategie

Strategia de branding se referă la cum, ce, unde, când şi cui plănuieşti să comunici mesajele brandului tău. Un logo strategic aduce plus valoare pe termen lung.

Design

Este momentul în care aplicăm strategia în design. Desenăm concepte, apoi cele mai bune ajung la vectorizare, după o selecție aprigă.

Prezentare

Vei face cunoștință cu noul logo și imaginea brandului. Sunt vizate versatilitatea și arhitectura de brand într-o prezentare complexă.

Cat costa un logo?

Cand te intrebi cat costa un logo, ce pret are un logo profesional, prima data intreaba-te ce vrei tu de la acel logo. La Adlider punem accent pe calitate, iar serviciile noastre sunt premium.

Crearea unui logo profesional face diferența în vânzări și este o investiție pe termen lung. Dacă vrei un logo pentru firma ta care să îți transforme afacerea într-un brand atunci ai nimerit bine. Fă din logo-ul firmei tale o investiție și nu o cheltuială!

Creare Logo Premium – 250€

Procesul de realizare logo la Adlider este unul premium și contine cateva trasaturi esentiale:

  • cercetare, analiza
  • strategie de brand
  • format vectorial
  • manual de identitate
  • 30% reducere la realizarea identitatii vizuale