Branding

ADLIDER – AGENTIE BRANDING

Alege o agentie branding cu rezultate! Iubim micii antreprenori care considera brandingul o sursa de profit pentru firma lor. Ne plac colaborarile cu firmele mari, consacrate, care au inteles ca branding-ul si design-ul de ambalaj sunt un mod de a investi in propria afacere.

De la un nume de firma oarecare la un brand name, trebuie sa te pozitionezi pe piata, sa fi unic, sa realizezi campanii de comunicare. Statistic, 90% din firmele startup eșuează. Principalele motive sunt lipsa organizarii si a unui plan de marketing, lipsa promovarii sau o publicitate defectuoasa si lipsa unei identitati vizuale unitare.

La Adlider găsești tot ce ai nevoie pentru un branding remarcabil. De la crearea logo-ului la identitatea vizuala unitara, de la realizarea site-ului web la campaniile SEO, suntem alaturi de tine si implicati in fiecare etapa.

branding-produs

FA BRANDING CU ADLIDER

Dam valoare brandului tau printr-o strategie coerenta si o imagine memorabila.

BRANDING PRODUS. DESIGN AMBALAJ

Un nume de produs nu este suficient. Ambalajul este reclama la raft al produsului. Pentru un branding de produs memorabil, mai ai nevoie de cercetare de piata, analiza concurentei, strategie si arhitectura de brand.

Realizam designul de ambalaj sau branding-ul de produs de la concept si pana la implementare. Ne implicam activ in toate etapele realizarii proiectului, fie ca vorbim despre branding de firma, produs sau personal.

Echipa Adlider a realizat proiecte de branding, packaging design si rebranding cu branduri romanesti si straine din agricultura, food, cosmetice, IT si fashion.