De ce un logo profesional?

Crearea unui logo profesional face diferența în vânzări.

Crearea logo -ului se tratează de multe ori cu superficialitate, deși design-ul este unul din elementele cele mai importante ale unui business alături de numele de firma. Logo-ul, a doua haină a brandului tău, este un element critic într-o afacere, în procesul de comunicare. El ajută pozitiv sau negativ brandul. A nu se confunda logo-ul cu brand-ul.

Promisiunea Adlider, de la realizarea briefului la creare logo, de la definirea valorilor, a strategiei și până la realizarea conceptelor, este să performeze în atingerea obiectivelor. Ne-am recompensat mereu clienții prin calitate și am ridicat ambițiile tot mai sus.

realizare-logo

Cum te ajutam noi la crearea unui logo?

Stabilim strategia de brand pentru logo-ul tău

Crearea unui logo profesional are nevoie de o strategie? Procesul de logo design nu este doar despre alegerea culorilor, a unui font drăguț și a unui desen. În contextul unei piețe dinamice cu mulți jucători, strategia de brand în realizarea unui logo, face diferența între cei care vând și cei care intră în faliment.

Am văzut în Romania în cei 12 ani, cum un logo oarecare realizat prost, poate afecta vânzările. Puțini cei care vor recunoaște. Imaginea proastă, folosirea greșită a unui logo, schimbarea lui anuală sau lipsa strategiei a generat vânzări slabe și chiar faliment. Știai că decizia subconștientă de cumpărare este luată în primele 10 secunde, în funcție de imagine și logo?

Ce cuprinde strategia unui logo

 • numele de brand
 • publicul țintă
 • concurența
 • puncte de diferențiere
 • elemente de brand
 • puncte comune
 • poziționare

Procesul de logo design la Adlider

logo-design-pasul-1

1. Planificare

Ne familiarizăm cu tine, afacerea si firma ta. Ascultăm cerințele tale. Începem crearea briefului și cerem detalii. Acumulăm cât mai multă informație.

logo-design-pasul-2

2. Analiza și cercetare

Căutăm aspecte importante despre concurență și domeniul tău de activitate. Cercetăm și analizăm punctele slabe și tari. Misiune, valori, promisiuni de brand.

logo-design-pasul-3

3. Strategie

Strategia de branding se referă la cum, ce, unde, când şi cui plănuieşti să comunici mesajele brandului tău. Un logo strategic aduce plus valoare pe termen lung.

logo-design-pasul-4

4. Design si prezentare

Este momentul în care aplicăm strategia în design. Vei face cunoștință cu noul logo și imaginea brandului. Sunt vizate versatilitatea, arhitectura de brand și conturarea identitatii vizuale

Comandă un logo profesional și primești o identitate vizuală completă

Crearea unui logo profesional face diferența în vânzări și este o investiție pe termen lung. Dacă vrei un logo pentru firma ta care să îți transforme afacerea într-un brand atunci ai nimerit bine. Fă din logo-ul firmei tale o investiție și nu o cheltuială!

Creare Logo Premium +

Identitate vizuala – doar 500€

Procesul de realizare logo la Adlider este unul premium, contine si identitatea vizuala. Oferta este valabila doar in perioada 15 – 31 mai.

 • cercetare, analiza
 • strategie de brand
 • identitate vizuala(carte vizita, foaie antet, plicuri, etc.)
 • format vectorial
 • manual de identitate
 • 30% reducere la realizarea identitatii vizuale