Logo design

Check out our Latest News!

Creare logo profesional pentru firma ta

De ce logo design profesional?

Serviciile de creare logo se tratează de multe ori cu superficialitate, deși design-ul este unul din elementele cele mai importante ale unui business alături de numele de firma. Logo-ul, a doua haină a brandului tău, este un element critic într-o afacere, în procesul de comunicare. El ajută pozitiv sau negativ brandul. A nu se confunda logo-ul cu brand-ul.

Promisiunea Adlider, de la realizare brief la creare logo, de la definirea strategiei și până la realizarea conceptelor, este să performeze în atingerea obiectivelor. Ne-am recompensat mereu clienții prin calitate și am ridicat ambițiile tot mai sus.

Ce este logo design?

Logo design este un procedeu prin care o agentie de web design, un designer grafic sau freelancer realizeaza o imagine, un simbol pentru o firmă, produs, persoană, etc., după anumite reguli. Cel puțin așa ar trebui. A nu se confunda logo cu brand.

Definitia conform DEX pentru logo, LOGO2, logouri, s. n. 1. Simbol, siglă formată dintr-un ansamblu de semne grafice, care constituie marca unui produs sau a unei firme. Am vorbit pe blog in detaliu ce este logo design si ce inseamna logo.

Elementele principale ale unui logo sunt textul(denumirea), simbolul grafic(imaginea) si culorile. Logo-urile sunt grupate in 3 categorii principale:

Logo text – este reprezentat doar de text/font (Google, Coca-Cola, Nokia, Gillette, Braun, Canon, etc.)

Logo simbol – este reprezentat doar de o imagine (Apple, Wolfswagen, Instagram, MasterCard, etc.)

Logo text + simbol – este reprezentat doar de text/font (Nike, Puma, Nestle, Red Bull, Dove, etc.)

creare-logo-design

De ce este important logo-ul pentru o firma

Crearea unui logo profesional face brand-ul ușor de recunoscut. In construirea unui brand, serviciul de creare logo conteaza la fel de mult ca numele de brand. Logo-ul este un element de identificare a unei afaceri, a unui produs sau serviciu.

Mai exact, e semnul care face diferența dintre tine producator de șosete si concurentul tau care face aceleasi șosete ca tine. Este un simbol grafic, insoțit sau nu de text, care prin formă, culoare și conținut(mesaj, ) contribuie la construirea brand-ului tău.

Cum te ajutam noi la crearea unui logo?

Stabilim strategia de brand pentru logo-ul tău

Crearea unui logo profesional are nevoie de o strategie? Procesul de logo design nu este doar despre alegerea culorilor, a unui font drăguț și a unui desen. În contextul unei piețe dinamice cu mulți jucători, strategia de brand în realizarea unui logo, face diferența între cei care vând și cei care intră în faliment.

Am văzut în Romania în cei 12 ani, cum un logo oarecare realizat prost, poate afecta vânzările. Puțini cei care vor recunoaște. Imaginea proastă, folosirea greșită a unui logo, schimbarea lui anuală sau lipsa strategiei a generat vânzări slabe și chiar faliment. Știai că decizia subconștientă de cumpărare este luată în primele 10 secunde, în funcție de imagine și logo?

Ce cuprinde strategia unui logo

 • numele de brand
 • publicul țintă
 • concurența
 • puncte de diferențiere
 • elemente de brand
 • puncte comune
 • poziționare

Procesul de creare logo la Adlider

logo-design-pasul-1

1. Planificare

Ne familiarizăm cu tine, afacerea si firma ta. Ascultăm cerințele tale. Începem crearea briefului și cerem detalii. Acumulăm cât mai multă informație.

logo-design-pasul-2

2. Analiza și cercetare

Căutăm aspecte importante despre concurență și domeniul tău de activitate. Cercetăm și analizăm punctele slabe și tari. Misiune, valori, promisiuni de brand.

logo-design-pasul-3

3. Strategie

Strategia de branding se referă la cum, ce, unde, când şi cui plănuieşti să comunici mesajele brandului tău. Un logo strategic aduce plus valoare pe termen lung.

logo-design-pasul-4

4. Design si prezentare

Este momentul în care aplicăm strategia în design. Vei face cunoștință cu noul logo și imaginea brandului. Sunt vizate versatilitatea, arhitectura de brand și conturarea identitatii vizuale

Procesul de realizare logo la Adlider este unul premium, contine si identitatea vizuala. Oferta este valabila doar in perioada 15 – 31 mai.

Crearea unui logo profesional face diferența în vânzări și este o investiție pe termen lung.

Dacă vrei realizarea unui logo pentru firma ta care să îți transforme afacerea într-un brand atunci ai nimerit bine.

Fă din logo-ul firmei tale o investiție și nu o cheltuială!

Creare Logo Premium

 • cercetare, analiza
 • strategie de brand
 • logo design
 • format vectorial
 • creare identitate vizuala(carte vizita, foaie antet, plicuri, etc.)
 • 30% reducere la servicii de branding complete
 • manual de identitate

Articole recente despre logo design