Creare site web prezentare

Creare site web de prezentare

Tu ai nevoie de realizarea unui site web de prezentare?

Am ajuns si la creare site web de prezentare in calatoria noastra din lumea brandingului. Un loc in care toata lumea poate intra, dar, doar unii ies pe partea cealalta. Nu intelegi firul povestii?

Fi atent! Un site web web, fie el de prezentare sau magazin online, este o unealta in vanzari. Daca nu este bine realizat este o cheltuiala, nu atrage clienti si in maxim 6 luni va intra bezna internetului. Acolo unde, balaurul Google il va ascunde de ochii clientilor tai.

Falsi profeti si vrajitori iti vor promite crearea unui site web de prezentare ieftin, imbogatire imediata si o armata de clienti. Dar nu pomenesc ca, de cei 200 euro, nu cumperi nici varful la sabie, pentru a te lupta cu balaurul Google si ceilalti cavaleri din competitie.

servicii-web-design

Prezentare site-uri web

Creare site web de prezentare este un tărâm pe care cavalerii Adlider castiga lupte de peste 10 ani. Am transformat fiecare proiect intr-o investitie si am ajutat clientii sa ajunga la destinatie de fiecare data. Nu esti sigur ca noi suntem alegerea potrivita pentru realizarea site-ului web? Te invitam sa arunci o privire peste tărâmul nostru!

Cum te ajutam noi la crearea unui site web de prezentare?

Crearea un site web de prezentare sau one page este varianta indicată pentru toate firmele care vând servicii. Cavalerii Adlider realizeaza un design simplu, atractiv, o viteza de incarcare a paginilor web aproape instanta, informatii succinte si optimizate, pagini web responsive pentru toate dispozitivele (mobile, tablete si PC).

In spatele unui site web de prezentare bun, se afla efortul unei echipe cu aptitudini in design, programare, marketing, testing. Trebuie sa fi constient, ca, un site, oricare ar fi el, necesita multa munca, costuri si la final rezultate. Rezultate care de obicei vin dupa minim 3-6 luni de la lansare. Nu poti avea pretentii la un site ce are costuri foarte mici, sau daca implicarea este minima.

Colaborează cu o echipă învingătoare!

Crearea unui site web de prezentare nu este o unealta de vanzare pentru oricine. Consultantul nostru te va indruma, in asa fel incat sa iti gasesti canalele de comunicare cele mai bune pentru vanzari si din care sa scoti profit maxim. Vei face pași către castigarea increderii clientilor si te vei transforma intr-o provocare pentru competiție.

500 Euro*

Site web de prezentare

Un pachet de creare site web de prezentare pentru firmele mici, creat special de cavalerii Adlider. Un site web de prezentare standard, complet.

 • domeniu web .ro/1 an inclus in pret
 • gazduire site web gratuita pentru anul in curs
 • website responsive, adaptabil pe toate dispozitivele(mobile-friendly)
 • web design personalizat si unic
 • intre 5 si 10 pagini web
 • optimizare SEO pentru motoare de cautare
 • interfata administrabila(CMS) prietenoasa, usor de folosit
 • slideshow de poze/bannere
 • formular de contact / Cerere oferta
 • formular abonare Newsletter
 • implementare butoane social media
 • site Map XML (Google site map)