CREARE SITE WEB DE PREZENTARE

Creare site web prezentare. Avantajul unui site de prezentare este pretul redus. In spatele unui site web de prezentare bun, se afla efortul unei echipe cu aptitudini in design, programare, marketing, testing. Daca ai nevoie de o prezenta online, rapida si costuri mici, atunci un site de prezentare sau one page site este varianta optima si care poate asigura succesul pe termen scurt.

O parte din succes vine din design-ul simplu, unic si atractiv, din viteza de incarcare a paginilor, fiind un site mic. Daca functionalitatile sunt realizate corect, informatiile sunt corecte si succinte, daca este web responsive pentru toate dispozitivele (mobile, tablete si PC), atunci cu siguranta site-ul web de prezentare va avea rezultate remarcabile.

Trebuie sa fi constient, ca, un site, oricare ar fi el, necesita multa munca, costuri si la final rezultate. Rezultate care de obicei vin dupa minim 3-6 luni de la lansare. Nu poti avea pretentii la un site ce are costuri foarte mici, sau daca implicarea este minima. Asadar, daca vrei un site de prezentare de calitate, intelegi importanta lui si lucram in echipa, atunci poti fi lider in domeniul tau.

creare-site-prezentare

Creare site web de prezentare pentru firma ta

Nu esti sigur ca noi suntem alegerea potrivita pentru crearea site-ului web? Te invitam sa arunci o privire peste portofoliul nostru!

SITE WEB DE PREZENTARE

Pret site web de prezentare: 2600 lei

Ai nevoie de crearea unui site web de prezentare profesional.  Adlider il realizeaza pentru tine. Un site web cu un design modern, panou de administrare intuitiv si o buna optimizare SEO, site-ul tau web va atrage mai multi clienti.

  • website responsive, adaptabil pe toate dispozitivele(mobile-friendly)
  • web design personalizat si unic
  • optimizare SEO pentru motoare de cautare
  • interfata administrabila(CMS) prietenoasa, usor de folosit
  • gazduire site web gratuita pentru anul in curs
  • domeniu web .ro/1 an inclus in pret
  • suport tehnic gratuit 24/7

SERVICII WEB DESIGN CONEXE