Marketing digital și promovare online

Marketingul online este un termen general care include foarte multe, de la brandul unui business la produse si/sau servicii, strategie, competitie, public, preturi si multe altele.

Dar ce îți sugerează expresia marketing online ori marketing digital?

marketing-online

Servicii integrate și personalizate de marketing online și offline

Optimizare SEO

Strategii SEO Eficiente Care Au Susținut Creșterea a Peste 1000 de Afaceri Online prin optimizare on-page și off-page. Strategia SEO joacă un rol important în bussiness-ul tău, pentru a putea maximiza veniturile și ROI-ul investiției în SEO.

Campanii PPC

Marketing online și reclamele tale pe Google, Instagram sau Facebook. Executam, planificam si urmarim campaniile online, aplicand strategii actuale de implementare din digital media.

Campaniile de promovare PPC (Pay-per-click) vor asigura vizibilitate în spatiul publicitar afișat utilizatorilor ce va genera trafic și apoi creșterea numărului de clienți/lead-uri.

Retele sociale

Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Business: interesul pentru Social Media este din ce în ce mai mare la persoane de vârste și preocupări diverse, tocmai de aceea această modalitate de abordare a clienților poate crește semnificativ traficul din site și produce vânzări importante.

Solicită o ofertă de marketing online personalizată