Despre noi

Noi suntem Adlider

Ne bucurăm să ne cunoaștem!

Adlider este mai mult decât o agentie de branding. Este o echipă. Soluțiile noastre de branding, web design, strategie, logo design, seo sau marketing, dau vocea și chipul afacerii tale.

Nu promitem marea cu sarea. Folosim cuvinte puține, dar puternice. Folosim intotdeauna un design simplu, care spune multe. Avem prostul obicei de a spune lucrurilor pe nume. Ținem la ideile noastre și iubim antreprenorii care au înțeles că lucrurile bine făcute sunt simple.

Misiunea noastră, ca agentie de branding, este să ajutăm clienții să dezvolte un brand, de calitate, integrat. Să dezvoltăm soluții personalizate, care ajută clienții să-și crească afacerea.

Ne-am propus să fim o agenție web design diferită, indiferent de piața din domeniu. Să ne adresăm, în primul rând IMM-urilor și a startup-urilor, care au nevoie de îndrumare, diferențiere și evoluție. Să fim parteneri cu cei care înțeleg, că, experiența, calitatea, etica și perseverența sunt aptitudini de lider.

INCREDERE

Increderea se poate pierde doar o singura data – spunea N. Iorga. Pentru o colaborare de lunga durata, consideram ca este nevoie de incredere. Incredere intre colegii agentiei web design si clientii ei.

KNOW-HOW

Competentele necesare performantei presupun invatare si adaptare permanenta. Dezvoltarea profesionala continua si conectarea la noile tehnologii sunt elemente cheie pentru obtinerea performantelor.

ECHIPA

Munca in echipa poate genera rezultate mult peste cele individuale. Dar nu uitati, ca, pentru rezultate cu adevarat remarcabile, clientul trebuie sa fie in echipa noastra.

RESPONSABILITATE

Realizarea proiectelor la timp, protejarea datelor, tactici corecte, corectitudinea fiscala. Responsabilitatea sociala o facem prin fundatia Adlider.

TRANSPARENTA

Suntem convinsi ca doar o comunicare deschisa poate aduce la rezultate pe termen lung. Ne place sa spunem lucrurilor pe nume, fie bune sau rele, pentru ca asta inseamna transparenta.

PERFORMANTA

Performanta este obligatorie. Se masoara prin rezultate concrete, prin eficienta cu care indeplinim sarcinile zilnice, rezultatele obtinute de clientii nostri, dar si rezultatele noastre obtinute la diferite competitii internationale in domeniu.

Strategie si Branding
99%
Grafica si Design
99%
Marketing si Social Media
75%
Web Design si Programare
75%