Despre noi

Credem in PrietenieBun simtInovatie

Cine este Adlider

Adlider este mai mult decât o agentie. Este o echipă. Soluțiile noastre de branding, web design, strategie, logo, seo sau marketing, dau vocea și chipul afacerii tale.

Nu promitem marea cu sarea. Folosim cuvinte puține, dar puternice. Folosim intotdeauna un design simplu, care spune multe. Avem prostul obicei de a spune lucrurilor pe nume. Ținem la ideile noastre și iubim antreprenorii care au înțeles că lucrurile bine făcute sunt simple.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur pellentesque neque eget diam posuere porta. Quisque ut nulla at nunc vehicula lacinia. Proin adipiscing porta tellus, ut feugiat nibh adipiscing sit amet. Etiam nec viverra arcu. Morbi vitae augue quam. Nullam ac laoreet libero.

INCREDERE

Increderea se poate pierde doar o singura data – spunea N. Iorga. Pentru o colaborare de lunga durata, consideram ca este nevoie de incredere. Incredere intre colegii agentiei web design si clientii ei.

KNOW-HOW

Competentele necesare performantei presupun invatare si adaptare permanenta. Dezvoltarea profesionala continua si conectarea la noile tehnologii sunt elemente cheie pentru obtinerea performantelor.

ECHIPA

Munca in echipa poate genera rezultate mult peste cele individuale. Dar nu uitati, ca, pentru rezultate cu adevarat remarcabile, clientul trebuie sa fie in echipa noastra.

RESPONSABILITATE

Realizarea proiectelor la timp, protejarea datelor, tactici corecte, corectitudinea fiscala. Responsabilitatea sociala o facem prin fundatia Adlider.

TRANSPARENTA

Suntem convinsi ca doar o comunicare deschisa poate aduce la rezultate pe termen lung. Ne place sa spunem lucrurilor pe nume, fie bune sau rele, pentru ca asta inseamna transparenta.

PERFORMANTA

Performanta este obligatorie. Se masoara prin rezultate concrete, prin eficienta cu care indeplinim sarcinile zilnice, rezultatele obtinute de clientii nostri, dar si rezultatele noastre obtinute la diferite competitii internationale in domeniu.

Strategie si Branding
99%
Grafica si Design
99%
Marketing si Social Media
75%
Web Design si Programare
75%


Povestea Adlider

Pentru un brand, istoria lui este

2018

NEW OFFICE

NEW OFFICE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce elementum, nulla vel pellentesque consequat, ante.

2017

NEW OFFICE

NEW OFFICE

Anul 2017 a adus noi perspective, impreuna cu transformarea firmei de web design Fusioncreative in Agentia de branding Adlider. Mai multa experienta, o noua viziune, valori concise, o noua misiune, oportunitatea de a oferi servicii superior calitative.

2014

NEW PARTNERS

NEW PARTNERS

2014, este anul in care Robert decide ca are nevoie de mai multa exprienta. Se muta in Dublin, pentru a face cursurile de marketing si design in cadrul College of Business, timp in care coordoneaza firma din Irlanda. Oportunitatile se maresc, viziunea se schimba, experienta acumulata aduce noi idei.

2012

NEW PARTNERS

NEW PARTNERS

Pana in 2012 am parcurs toate etapele unei firme startup, cu bune si rele, dar si multe satisfactii. Lipsea ceva. Gabriel pareseste firma, la fel si doi angajati datorita slabelor oportunitati din zona. Afacerea merge inainte, iar portofoliul de clienti se mareste. Se pierd insa, 2 mari contracte, cu un mare ratailer si o firma de transport.

2008

FOUNDATION

FOUNDATION

La sfarsitul anului 2008, doi tineri, Robert si Gabriel, dintr-un orasel de munte, din nordul extrem al Romaniei, au infiintat o firma de web design: Fusioncreative. Pasionati de calculatoare, internet, grafica si desen, au deschis o mica firma din vanzarea unui telefon si a unui laptop.

Meet Our Team

Rockstars lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ac laoreet libero.