Despre Adlider

Ne bucurăm să ne cunoaștem!

Adlider este mai mult decât o agentie de branding. Este o echipă. Soluțiile noastre de branding, web design, strategie, logo design, seo sau marketing și comunicare, dau vocea și chipul afacerii tale.

Nu promitem marea cu sarea. Folosim cuvinte puține, dar puternice. Folosim intotdeauna un design simplu, care spune multe. Avem prostul obicei de a spune lucrurilor pe nume. Ținem la ideile noastre și iubim antreprenorii care au înțeles că lucrurile bine făcute sunt simple.

Povestea noastră

Filosofiile noastre de business:

„Designul cu adevărat elegant încorporează funcționalitatea de top într-o formă simplă, neaglomerată.” — David Lewis.

“Valoarea naște valoare”

Ne conducem afacerea după aceste filosofii. Ideile, soluţiile şi creaţiile noastre pornesc de la convingerea că orice construcţie care vrei să dureze, se bazează pe ceva valoros transmis într-o formă simplă.

logo-adlider

Istoric

Am început ca freelanceri, apoi ne-am transformat în firmă de web design și grafica. Am evoluat cum era firesc într-o agentie de branding și comunicare.

La sfarsitul anului 2008, doi tineri, Robert si Gabriel, dintr-un orasel de munte, din nordul extrem al Romaniei, au infiintat o firma de web design: Fusioncreative. Pasionati de calculatoare, internet, grafica si desen, au deschis o mica firma din vanzarea unui telefon si a unui laptop.

citește mai multe >>

Comunicare
90%
Strategie si Branding
99%
Marketing si Social Media
90%
Grafica si Design
99%