Ce inseamna logo vectorial?

Ce inseamna logo vectorial? Logo vectorial se refera la proprietatea unei imagini. Imagine vectoriala este un format creat cu programe speciale (Corel draw si Adobe Illustrator). Imaginea vectoriala are proprietatea de a fi marita sau miscorata oricat, fara a pierde din calitate. In cazul nostru se refera la procesul de creare logo. Intotdeauna, un logo trebuie sa fie vectorial.

Grafica vectorială, conform Wikipedia este un procedeu prin care imaginile sunt construite cu ajutorul descrierilor matematice prin care se determină poziția, lungimea și direcția liniilor folosite în desen. Imaginile vectoriale sunt complementare imaginilor bitmap, din grafica raster, în care imaginile sunt reprezentate ca un tablou de pixeli.

logo-vectorial

Ai nevoie de un logo vectorial?

Alege-i pe cei mai buni pentru logo design! Suntem in cautarea unor clienti care vor sa profite de experienta si talentul nostru. De la realizare logo, pana la identitatea vizuala, web design, suntem in aceeasi echipa. La noi găsești tot ce ai nevoie pentru un logo si o identitate vizuala remarcabila.