SERVICII CREARE LOGO

Stim ce avem de facut pentru ca logo-ul tau sa arate bine

creare-logo-intrebari

DE CE REALIZARE LOGO DE LA ADLIDER?

Cum te ajutam noi la crearea unui logo?

Creare logo – un serviciu de realizare logo pentru firma ta. Realizarea logo -ului se face pentru o perioada lunga de timp. Un logo se realizeaza pentru cel putin 15-20 ani, nu pentru a-l schimba la urmatoarea ploaie. Asadar, crearea logo -ului trebuie sa reprezinte o investitie pentru firma, nu o cheltuiala. O investitie pe termen lung, o caramida la fundatia brandului.

Pentru realizare logo participa o intreaga echipa. Designer, copyrighter, marketing, manager de proiect si client. Ei sunt cei care realizeaza procesul de creare logo. Un logo pentru firma se gandeste la scare mare, nu este doar un desen grafic, pentru a rezista in timp, pentru a reprezenta domeniul cat mai bine si firma, cu valorile ei, pe care le transmite prin culori, forme si font. La Adlider găsești tot ce ai nevoie pentru realizare logo remarcabil. Alege o firma web design cu rezultate!

  • cercetare competitie
  • creare logo cu design personalizat
  • realizam logo-uri simple si memorabile
  • realizare logo vectorial
  • te diferentiem de concurenta printr-un logo profesional
  • viziune – folosim prezentari speciale
  • castigi posibilitatea de a avea un logo integrat in brand
  • facem prezentari de tip mockup
  • manual de identitate

Stim ce avem de facut pentru ca logo-ul tau sa arate bine

De-a lungul anilor am acumulat experienta, am cunoscut oameni, si avem realizari cu care ne mandrim. Nu esti sigur ca noi suntem alegerea potrivita? Arunca o privire peste portofoliul nostru de logo design

Ce spun clientii nostrii despre serviciile de creare logo

Am cautat pe Google: creare logo. Ati fost primii in cautari. Sunteti primii si in ceea ce faceti. Ma bucur ca v-am descoperit si am colaborat asa frumos.
Energie, entuziasm, calitate, responsabilitate și viziune. O combinație de calități speciale găsite la echipa Adlider
Marius

Marius

Revo
Am apelat la voi pentru realizarea logo-ului, apoi am dezvolat un intreg si complex proces de branding. Va multumesc pentru profesionalism si rabdare.
Ne-am dorit un logo pentru sufletul nostru. Nu doream sa realizam un branding. Am incercat sa colaboram cu exact 7 firme inainte sa va gasim pe voi. Ati fost singurii care ne-au indeplinit dorintele, ne-ati citit gandurile si ati stiut la milimetru ce ne-am dorit. Stiu ca suntem diferiti, poate ciudati, dar voi ati dat dovada de rabdare si profesionalism. Va multumesc din suflet!

INTREBARI FRECVENTE REALIZARE LOGO

Care este procesul de incepere a proiectelor de creare logo?

Procesul Adlider de realizare logo are cativa pasi pe care trebuie sa ii urmarim:

1. Completeaza formularul de comanda din pagina de preturi logo design pentru a ne trimite specificatiile proiectului tau.

2. In functie de informatiile primite, te vom contacta pentru clarificari sau iti vom trimite o cotatie de pret aferenta proiectului tau.

3. Odata ce ai acceptat oferta de pret, vom face un research aprofundat despre compania, produsul si serviciile tale, dar si despre preferintele tale in materie de design grafic.

4. Inarmati cu informatiile pe parte creativa obtinute de la tine, vom veni cu cateva propuneri de design pe care le vei gasi in contul tau VISMARK®App la sectiunea Proiecte. Din acest punct, asteptam feedback-ul tau in 5-7 zile lucratoare.

5. Vei putea da feedback si comentarii cu privire la propunerile de design direct pe acestea.

6. Din acest punct, va incepe un proces de design/feedback/redesign in functie de comentariile tale si modificarile pe care le aducem noi, pentru a ajunge intr-un punct comun.

7. In momentul in care am ajuns la un acord cu privire la designul final, iti pregatim fisierele finale pentru a ti le trimite. Acest proces poate dura intre 1 si 24 de ore.

8. Iti trimitem factura si fisierele finale direct in contul tau VISMARK®App.

9. Ne poti evalua serviciile. Acest lucru ne va ajuta sa oferim servicii cat mai bune in continuare.

Ce tip de fisiere vor fi livrate?

Fisierele finale de design grafic, logo design sau identitate vizuala vor fi livrate in mai multe formate standard. Toate fisierele vor contine formatele vectoriale sau raster, editabile(cdr, Ai sau PSD). In plus vor fi livrate si formatele standard, care pot fi utilizate pentru website, carti de vizita, flyere, foi cu antet, etc. la rezolutii de mari dimensiuni(Jpeg, PNG, PDF, etc.)

Cum imi veti livra fisierele?

Fisierele final de design grafic pot fi livrate prin mai multe metode. Acestea pot fi trimise prin e-mail, dar sunt in acelasi timp disponibile pentru descarcare in contul AdliderApp. Pot fi trimise prin site-urile de transfer gen: www.wetransfer.com si www.transfer.ro, sau pot fi trimise la cerere si contracost, pe suport DVD prin curier(Fancurier).

In cat timp voi putea vedea primele variante/concepte de logo design?

In functie de tipul de proiect si de cerintele particulare ale acestuia, ar trebui sa primesti primul draft de logo design intre 1 si 15 zile lucratoare din momentul inceperii acestuia.

Ce fisiere mi se ofera la sfarsitul proiectului de realizare logo?

La finalizarea proiectelor de creare logo, redesign logo-uri sau identitate vizuala, furnizam clientului versiunile vectoriale ale fisierelor (cdr, ai sau PSD). Aceste tipuri de fisiere sunt folosite de catre toate tipografiile pentru a tupari materialele dorite de clienti. De asemenea iti furnizam logoul in toate formatele web (jpg, gif, tif, pdf). Aceste tipuri de fisiere pot fi folosite de asemenea pe site-uri web, in documente word, facturi, faxuri etc

Conteaza daca firma de logo design nu este din acelasi oras cu mine?

Oriunde te-ai afla pe glob sau in Romania, poti colabora cu Adlider pentru crearea logo-ului, realizarea unui magazin online sau creare site web. Doar in domeniul logo design am colaborat cu peste 500 clienti din toata lumea. Din toate orasele Romaniei pana in SUA, Canada, Franta, Germania, Irlanda, Egipt, China, Turcia sau Dubai, firma web design Adlider a gasit permanent o modalitate de a coresponda si a termina proiectele. Tinem permanent legatura cu clientii Adlider prin telefon, email, Skype, Whatsapp, pentru a realiza proiecte remarcabile.

O sa detin drepturile de autor pentru un logo (sau alt material) pe care l-ai creat pentru mine?

In momentul in care am finalizat procesul de design si factura pentru aceasta a fost achitata, drepturile de autor pentru varianta finala a logo-ului (altui material) vor fi transferate catre tine. Totul stipulat in contractul incheiat initial. Noi vom detine drepturile pentru variantele de concept pe care le-am creat si nu au fost luate in considerare/finalizate.