Web design

ADMINISTRARE SITE

Administrare site web sau mentenanta website, se refera atat la actualizarea site-ului propriu-zis cat si la mentenanta serverului periodic. Un site fara administrare nu aduce rezultate si nu evolueaza in cautarile Google.

Pentru a realiza un site avem nevoie de domeniul web, gazduire site(hosting) si web design-ul propriu-zis. Pentru rezultate in cautarile Google avem nevoie de continut si optimizare seo. Google spune clar ca, continutul trebuie actualizat periodic si permanent.

Asadar, ai nevoie si de administrare site web sub forma unui abonament lunar, pentru a obtine rezultate. Este alegerea ta, daca vrei rezultate sau pierzi banii cu un site neactualizat.

ADMINISTRARE SITE BASIC

[ultimate_icon_list icon_size=”14″ icon_margin=”14″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]timp de interventie: 24-48 ore[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]verificare zilnica functionalitate site, linkuri, formulare[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]actualizare platforma, programe, add-onuri[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]backup site(2/luna) si restaurare daca este cazul[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]implementare Google Analytics, Webmaster Tools[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]monitorizare si raportare evolutie[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]postari 2 articole/luna (materialul clientului)[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]Actualizare continut pe site (text, imagine, video)[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]

Pret: 70/lună (pentru 2 ore de administrare și 2 ore de securizare).

Preţul include TVA. Recomandat pentru site de mici dimensiuni.