CREARE SITE WEB DE PREZENTARE

Creare site web prezentare. Avantajul unui site de prezentare este pretul redus. Daca ai nevoie de o prezenta online, rapida si costuri mici, atunci un site de prezentare sau one page site este varianta optima si care poate asigura succesul pe termen scurt.

O parte din succes vine din design-ul simplu, unic si atractiv, din viteza de incarcare a paginilor, fiind un site mic. Daca functionalitatile sunt realizate corect, informatiile sunt corecte si succinte, daca este web responsive pentru toate dispozitivele(mobile, tablete si PC), atunci cu siguranta site-ul web de prezentare va avea rezultate remarcabile.

In spatele unui site site de prezentare bun, se afla efortul unei echipe cu aptitudini in design, programare, marketing, testing si disponibilitatea clientului. Da, daca clientul nu este disponibil, atunci, echipa este incompleta, iar site-ul de prezentare nu se realizeaza singur.

Trebuie sa fi constient, ca, un site, oricare ar fi el, necesita multa munca, costuri si la final rezultate. Rezultate care de obicei vin dupa minim 3-6 luni de la lansare. Nu poti avea pretentii la un site ce are costuri foarte mici, sau daca implicarea este minima. Asadar, daca vrei un site de prezentare de calitate, intelegi importanta lui si lucram in echipa, atunci poti fi lider in domeniul tau.

creare-site-prezentare

SITE DE PREZENTARE

[ultimate_icon_list icon_size=”14″ icon_margin=”14″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]design personalizat[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]web design responsive pentru toate dispozitivele[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]site ce cuprinde pana in 10 pagini[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]banner/slider homepage[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]formular de contact[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]integrare Google Maps in pagina de contact[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]galerie foto, video[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]optimizare seo on page[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]integrare retele sociale[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]suport si asistenta oricand dupa terminarea contractului[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]rapoarte lunare de trafic si evolutie[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]

Pret site de prezentare: 1600 lei

SERVICII WEB CONEXE

[ultimate_icon_list icon_size=”14″ icon_margin=”14″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]inregistrare domeniu web .ro – 300lei/5 ani[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]gazduire site (hosting) – de la 240lei/an[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]administrare site – de la 300lei/luna[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]creare logo – de la 500 lei[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]formular de contact[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]integrare Google Maps in pagina de contact[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]galerie foto, video[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]optimizare seo on page[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]integrare retele sociale[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]suport si asistenta oricand dupa terminarea contractului[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right”]rapoarte lunare de trafic si evolutie[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]