Web design

Ce inseamna administrare web?

Pentru o taxa lunara oferim administrare pagina web, adica va putem actualiza pagina in mod constant. Putem adauga text, poze si orice alte informatii pe care le furnizati. In general, paginile web cele mai populare isi actulizeaza des continutul, lucru foarte atractiv pentru vizitatori.

Pentru rezultate in cautarile Google avem nevoie de continut si optimizare seo. Google spune clar ca, continutul trebuie actualizat periodic si permanent. Asadar, ai nevoie si de administrare site web sub forma unui abonament lunar, pentru a obtine rezultate. Este alegerea ta, daca vrei rezultate sau pierzi banii cu un site neactualizat.

Ce inseamna gazduire web?

Stim, bine ca, pentru crearea unui site avem nevoie de 3 lucruri importante: inregistrare domeniu web, web design si gazduirea site-ului(hosting). La agentia web design Adlider, gasesti toate aceste servicii web design.

In general, o companie de web gazduieste site-ul dvs pe serverele sale pentru o taxa lunară sau anuală. Firma de gazduire web garanteaza ca vizitatorii pot accesa site-ul dvs oricand si de oriunde

Cat dureaza realizarea unui site web de prezentare?

Serviciul de realizare site web de prezentare include toate functionalitatile necesare pentru a ajuta la dezvoltarea unei firme. Avantajul unui site de prezentare este pretul redus. In spatele unui site web de prezentare bun, se afla efortul unei echipe cu aptitudini in design, programare, marketing, testing. Daca ai nevoie de o prezenta online, rapida si costuri mici, atunci un site de prezentare sau one page site este varianta optima si care poate asigura succesul pe termen scurt.

Realizarea unui astfel de site web de prezentare durează in medie 2 săptămâni. Totul depinde de funcționalitățile alese și furnizarea la timp a textelor și imaginilor.

Ce am nevoie pentru un site web?

Pentru a face un pret corect unui site web, trebuie sa il impartim in servicii de web design individuale. Un site web, indiferent ca este un site de prezentare, un magazin online sau de informare, pentru a functiona are nevoie de 3 componente:

  1. domeniul web. El poate fi de forma www.firmawebdesign.ro sau www.firmaoarecare.com. Domeniul web al unui site se plateste anual sau mai mult. Pretul unui domeniu web porneste de 55 lei/an.
  2. gazduire (hosting web). Fiecare site trebuie sa fie gazduit undeva fizic, pe un server(un PC). Gazduirea unui site web se plateste lunar sau anual. Gazduirea web profesionala are preturi de la 5 euro/ luna.
  3. web design. Site-ul propriu-zis. Inseamna partea de programare, design-ul, textele, imaginile, meniul. Ceea ce vedem noi pe ecranul monitorului sau telefonului. Pretul pentru un site web simplu de prezentare porneste de la 250 euro.