Branding de 10

branding-10

Branding de 10

DESCOPERA BRANDING DE 10

În anul în care sărbătorim un deceniu de existenţă alegem 10 proiecte, afaceri ale unor tineri şi să-i sprijim cu ce ştim noi mai bine: branding. Total gratuit.

De ce branding de 10? Fara sa o lungim, in cei 10 ani, am cunoscut oameni frumosi pe care i-am promovat, le-am dat identitati noi, am ajutat ONG-uri sau parteneri care ne-au cerut ajutorul. Consideram, cu tarie, ca dezvoltarea firmelor din Romania va aduce bunastare tuturor. Prin locuri de munca, salarii mai mari, satisfactii materiale si spirituale, prestigiu, bucuria de a face ce iti place. Toate astea, bineinteles cu anumite conditii, dar nu intram in detalii. Una dintre conditii este sa dai ceva inapoi societatii. Gratuit.

Acesta este felul Adlider de a multumi pentru cei 10 ani petrecuti in business.

Cine este Adlider? Nu ne plac cliseele, nu ne plac laudele de sine. Avem principii si valori care ne guverneaza atat in business cat si in viata privata. Ne place ceea ce facem si o facem bine credem noi, din moment ce au trecut 10 ani si inca rezistam. Ne plac parteneriatele de lunga durata si sinceritatea. Procesul de branding este unul de durata si necesita sinceritate. Ne place sa glumim, dar nu cu afacerile clientilor nostri. Din acest motiv, uneori suntem catalogati rigizi sau prea seriosi. Pai, afacerea ta nu este una serioasa? Ne plac povestile si povestitorii. Avem si noi povestea Adlider de 10 ani.

CONCURS: BRANDING DE 10

Pentru ca facem branding, identitate de peste 10 ani, nu puteam realiza un concurs la care sa dam portocale. Asa ca, alegem 10 proiecte, afaceri ale unor tineri şi să-i sprijim cu ce ştim noi mai bine: branding. Total gratuit.

Premiu: un branding complet, nou-nout. De la brand name, creare logo si pana la site-ul web.

Conditii: varsta maxima este 35 ani pentru administrator, asociat, CEO, etc; afacerea(sau firma) sa nu fie mai veche de 3 ani.

Si cel mai important sa detina un plan de afaceri, macar si creionat, sa vedem daca stie ce vrea sau unde vrea sa ajunga.

Ne trimiti datele pe adresa de email hello@adlider.ro in perioada 23 mai – 31 august.

Castigatorii: vor fi alesi pe parcurs de echipa Adlider daca indeplinesc conditiile si ne conving ca le place ceea ce fac.

Cheltuieli: pot fi cheltuieli suplimentare doar cele care apartin total de castigator. De exemplu domeniul site-ului, hostingul, inregistrarea la OSIM, etc.

Detalii: intrebari, clarificari le primiti pe email hello@adlider.ro, telefon 0756 366 364

Fie ca forta brandingului fie cu voi!

Share this post